Haku

Finnlines avaa uuden yhteyden Turusta Rostockiin

Finnlinesin uusi linja Rostockiin

Finnlines Oyj avaa uuden yhteyden Turusta Itämeren lounaisosaan Saksan Rostockiin 25. elokuuta 2024. Uuden linjan myötä suomalaisten yritysten tuonnille ja viennille avautuu uusia mahdollisuuksia.

Finnlines on yksi Itämeren, Pohjanmeren ja Biskajanlahden johtavista rahtiliikenteen harjoittajista sekä matkustajaliikenteen operaattori Itämerellä.

Turku–Travemünde–Rostock-linjaa liikennöivällä M/S Finnpulpin aikataulu palvelee erinomaisesti vienti- ja tuontikuljetuksia Suomen ja Saksan välillä. Travemündessä alus lastaa sunnuntaina klo 13.00 ja Rostockissa klo 23.00, jonka jälkeen se lähtee Suomeen, saapuen Turkuun tiistaina klo 9.00. Paluumatkalle kohti Saksaa alus lähtee perjantaina klo 20.00. Travemündeen se saapuu sunnuntaina klo 7.00 ja Rostockiin klo 17.00.

Ensimmäinen lähtö uuden linjan mukaisesti on Saksasta sunnuntaina 25. elokuuta.

”Linja Turusta Pohjois-Saksan kahteen tärkeään satamaan on piristysruiske Turun sataman rahtiliikenteelle. Uusi linja Turusta Rostockiin mahdollistaa uusien volyymien reitittämistä. Lähtöajat niin Turusta kuin Rostockin sekä Travemünden satamista on suunniteltu liikenteellisesti parhaiksi mahdollisiksi.”, toteaa Turun Sataman operatiivinen johtaja Antti Pekanheimo.

Lisätietoa aiheesta Finnlinesin sivuilla.