Haku

Turun Satama kuuluu Suomen aktiivisimpiin työpaikkoihin

UUTINEN - Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatti

Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoitus on Suomen Olympiakomitean ja Buusti360-toimijoiden kehittämä työkalu henkilöstöliikunnan arviointiin ja kehittämiseen. Kartoitus selvittää työpaikan liikuntatoiminnan vahvuudet ja kehittämiskohteet. Turun Satama sai yli 50 % pisteistä ja oli näin ollen oikeutettu Aktiivisen Työpaikan Sertifikaattiin.

Kartoitus tehtiin osana työsuojelutoimikunnan Pysy kunnossa! -teemavuotta 2024. Teemavuoden aikana työntekijöiden hyvinvointiin on kiinnitetty erityisen paljon huomiota ja pyritty kannustamaan monin erilaisin keinoin henkilöstöä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan.

Työntekijöiden hyvinvointi lisää tuottavuutta, terveyden ylläpitäminen tuo säästöjä, vähentää sairauspoissaoloja, lisää yhteisöllisyyttä ja työtehoa sekä parantaa työtyytyväisyyttä.

”Tarjoamme Satamassa useita liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä etuja henkilöstöllemme, sillä toimiva ja hyvinvoiva työyhteisö on erittäin tärkeää toiminnan kannalta. Meille on tärkeää tarjota etuja, joista työntekijöille on aidosti hyötyä työssä ja vapaa-aikana. Esimerkiksi virike- ja kulttuuri- sekä työsuhdepyöräetu on ollut hyvin suosittu henkilöstön keskuudessa”, kertoo Turun Satama Oy:n HR-päällikkö Pauliina Roti.